Inicio Actualidad Confirmen que l’atacant a Barcelona també era el conductor de Sant Just...

Confirmen que l’atacant a Barcelona també era el conductor de Sant Just Desvern

Actualitzat 21/08/2017 13:17:20 CET

BARCELONA, 21 Ag. (EUROPA PRESS) –

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que el conductor de la furgoneta que va atemptar a Barcelona també era el conductor del vehicle interceptat poc després a Sant Just Desvern (Barcelona) i que va fugir: Younes Abouyaaqoub.

Ho ha dit en roda de premsa el conseller d’Interior, Joaquim Forn, al costat del conseller de Justícia, Carles Mundó, i el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero.

Així, el propietari del vehicle de Sant Just, que va morir, es converteix en la víctima número 15 dels atemptats: 13 a la Rambla, 1 a Cambrils (Tarragona) i el de Sant Just.

Els Mossos d’Esquadra prioritzen la captura de Younes Abouyaaqoub, sense descartar més detencions, i ha demanat col·laboració ciutadana.

En demanar col·laboració ciutadana sobre el fugat, Trapero ha advertit que no només demanen dades del seu possible parador actual si algú ho sospita, sinó de qualsevol dada anterior.

A més, ha avisat que pot haver canviat de roba i d’aspecte respecte a les imatges difoses d’ell: per exemple, podria haver-se posat barba.

.