Inicio Actualidad Els terroristes preparaven “un o diversos” atemptats imminents a Barcelona

Els terroristes preparaven “un o diversos” atemptats imminents a Barcelona

Publicat 20/08/2017 16:33:20CET

   BARCELONA, 20 Ag. (EUROPA PRESS) –

   El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha corroborat que l’avanç de les investigacions confirma que el grup terrorista estava planificant des d’Alcanar (Tarragona) “un o diversos” atemptats a la ciutat de Barcelona de forma imminent.

   En una roda de premsa amb mitjans estrangers aquest diumenge, ha situat la casa d’Alcanar que va explotar el dimecres com a escenari on es preparaven els explosius per cometre un o més atemptats.

   “La tesi d’avui és que en aquest moment s’estaven preparant els explosius per, amb inminencia, fer un o diversos atemptats” a la capital catalana.

   Trapero ha afegit que es van recaptant i analitzant més dades amb el pas de les hores, i ha advertit que els treballs sobre els enderrocs d’Alcanar seran molt lents perquè cal anar per fases, doncs hi ha material explosiu, i hi van apareixent les bombones: “Probablement durarà dies”.

   Ha relatat que el primer dia no es van descobrir les 120 bombones, com tampoc les substàncies que es van trobar més tard amb components idonis per fer explosius en la línia de Daesh.