Evacuen a Brussel·les un avió amb destinació a Madrid per una falsa amenaça de bomba

11
Publicat 02/09/2017 12:05:13CET

   BRUSSEL·LES, 2 Set. (EUROPA PRESS) –

   Un avió de Ryanair que havia d’enlairar-se de l’aeroport belga de Zaventem (Brussel·les) amb destinació a Madrid ha estat evacuat abans de sortir per culpa d’un dels passatgers, que ha cridat “Allahu Akbar”.

   Segons ha informat el canal VTM a partir d’informació de l’Agence Belga, malgrat que finalment es tractava d’una falsa amenaça de bomba, la incidència ha obligat la tripulació a activar el procediment d’emergència i a desallotjar l’avió per comprovar de nou tot l’equipatge amb gossos, per detectar qualsevol possible càrrega explosiva.

   L’avió ha pogut finalment desenganxar amb retard i la Policia Federal del país ha obert una investigació judicial sobre el succés.

   Segons el fiscal Halle Vilvoorde, el responsable de l’incident ha estat un individu resident a Bèlgica d’origen italià que “probablement anava borratxo” i que viatjava amb unes altres vuit persones.

   El març de 2016, un doble atemptat a l’aeroport de Brussel·les reivindicat per Estat Islàmic va acabar amb la vida de 35 persones i va ferir més de 300 persones.