Inicio Actualidad Junqueras: “Estem preparats per afrontar els impostos de caràcter massiu”

Junqueras: “Estem preparats per afrontar els impostos de caràcter massiu”

Publicat 04/09/2017 10:56:13CET

BARCELONA, 4 Set. (EUROPA PRESS) –

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dilluns que ja estan preparats “per afrontar els impostos de caràcter massiu, els que tenen un caràcter periòdic”.

En una entrevista en TV3 recollida per Europa Press, ha concretat que a partir d’aquest setembre o octubre estan capacitats per recaptar aquests impostos, la qual cosa ha de permetre’ls també tenir eines per lluitar contra el frau.

Segons Junqueras, hi ha 196 finestretes úniques en tota Catalunya gràcies al desplegament de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), “una presència molt capil·lar, molt a prop dels contribuents”.

Sobre el referèndum de l’1 d’octubre, ha evitat precisar si aquesta setmana es convocarà i qui signarà el decret de convocatòria: “Els governs prenen les decisions de forma solidària, i nosaltres volem que aquesta solidaritat s’expressi de la forma més explícita possible”.

En preguntar-li si això significa que tots els consellers signaran el decret, Junqueras ha apuntat: “Si depèn de mi, sí, ja ho he explicat”.