La manifestació culmina formant el símbol de suma al crit de ‘Votarem’

35

Publicat 11/09/2017 18:35:10CET

   BARCELONA, 11 Set. (EUROPA PRESS) –

   La manifestació de la Diada ha culminat quan passaven pocs minuts de les 18.00 hores del dilluns una vegada han convergit en la confluència dels carrers Aragó i Passeig de Gràcia formant un símbol de summa i al crit de ‘Votarem’ dels participants.

   Des de les 17.00 hores s’ha desplegat una lona en cada un dels extrems d’aquests eixos, i ha estat a partir de les 17.14 quan quatre lones han anat avançant fins al punt central per sobre dels assistents: a mesura que la lona anava passant per sota d’una part dels assistents, aquests es posaven la samarreta d’aquest any de la Diada, de color groc fosforescent.

   A les lones es podien llegir missatges a favor del ‘si’ a la independència, el lema de ‘Referèndum és democràcia’, i la frase ‘Pau i llibertat’, al costat d’una coloma de la pau com a símbol del rebuig a la violència i en record a les víctimes dels atemptats d’agost a Barcelona i Cambrils.

   Una vegada ha culminat la manifestació, ha pres la paraula el president de l’ANC, Jordi Sànchez, a la plaça Catalunya, que s’ha sumat al crit de ‘Votarem’ dels ciutadans.

   A la plaça Catalunya també està previst que hi hagi actuacions musicals i discursos dels dirigents de la resta d’entitats independentistes.