L’home abatut a Subirats és Younes Abouyaaqoub, autor de l’atemptat de Barcelona

5
Actualitzat 21/08/2017 18:24:41 CET

BARCELONA, 21 Ag. (EUROPA PRESS) –

L’home abatut a Subirats (Barcelona) aquest dilluns a la tarda és Younes Abouyaaqoub, autor de l’atemptat de Barcelona que va deixar 14 víctimes, 13 a La Rambla i una a l’avinguda Diagonal, han informat els Mossos.

La identitat del jove s’ha pogut verificar també per la comprovació de les seves petjades, segons fonts properes consultades.

Estava en crida i cerca, i s’ha confirmat que era el conductor de la furgoneta que va atropellar vianants de La Rambla i va acabar poc després amb la vida d’un jove en la Diagonal.

El terrorista de 22 anys era d’origen marroquí i vivia a Ripoll (Girona), igual que bona part de la cèl·lula que va atemptar a Barcelona i Cambrils (Tarragona) la setmana passada.

ELS FETS D’AQUEST DILLUNS

Aquest dilluns a la tarda ha estat descobert a Subirats i ha estat abatut mentre portava adherit al cos un cinturó d’explosius, que els Tedax han pogut retirar-li quan el cos havia quedat de cap per avall.

Quan li han descobert, Younes Abouyaaqoub s’ha encomanat a Al·là abans que li disparessin.

Els fets han ocorregut sobre les 16.30, per la qual cosa s’ha engegat un operatiu policial i s’han activat diversos serveis: Tedax, Arro, Helix, Brimo, Trànsit i Usc.