Més de 40 morts pel terratrèmol a l’estat mexicà de Morelos

9

Publicat 19/09/2017 23:00:03CET

CIUTAT DE MÈXIC, 19 Set. (EUROPA PRESS) –

Almenys 42 persones han mort en l’estat mexicà de Morelos com a conseqüència del terratrèmol de magnitud 7,1 que ha sacsejat aquest dimarts diverses zones del centre i el sud del país, segons un primer balanç del governador regional, Graco Ramírez.

“La meva abraçada solidària a familiars. Estem atenent a famílies. La nostra fortalesa units”, ha escrit Ramírez a Twitter, al costat d’una taula amb el nombre de morts i la localitat on han perdut la vida. Dotze de les morts corresponen a Jojutla.

El Servei Sismològic Nacional (SSM) ha estimat en 7,1 la magnitud d’aquest sisme registrat a les 13.14 (hora local), l’epicentre del qual se situa a 12 quilòmetres de la localitat d’Axochiapan, a l’estat de Morelos.

El terratrèmol ha tingut lloc poc més d’una setmana després d’un altre de magnitud 8,2 en l’escala de Richter que va deixar més d’un centenar de morts en els estats d’Oaxaca, Chiapas i Tabasco. Es dóna la circumstància que tal dia com avui, fa just 32 anys, es va produir un altre sisme a Mèxic que va deixar milers de víctimes mortals.