Putin, sobre EUA: “És difícil dialogar amb persones que confonen Àustria amb Austràlia”

20
Publicat 05/09/2017 9:50:57CET

MADRID, 5 Set. (EUROPA PRESS) –

El president de Rússia, Vladimir Putin, ha carregat aquest dimarts contra la classe dirigent nord-americana i ha posat en dubte la seva capacitat, en assegurar que “és difícil dialogar amb persones que confonen Àustria amb Austràlia”, segons informa l’agència de notícies russa Sputnik.

En una roda de premsa a la ciutat xinesa de Xiamen al final de la cimera dels representants del grup BRICS (Brasil, Rússia, Índia, Xina i Sud-àfrica), la premsa ha preguntat al mandatari rus sobre els tancaments i registres en seus diplomàtiques russes als Estats Units i Putin ha respost criticant els líders polítics nord-americans sense citar noms.

“És difícil dialogar amb persones que confonen Àustria amb Austràlia. No pots fer res sobre este tema. Aquest sembla ser el nivell de la cultura política d’una part determinada de l’elit nord-americana”, ha assenyalat el president rus.

Putin ha assegurat, a més, que “la nació americana, el poble americà i Amèrica són un gran país, una gran nació amb persones així amb aquest baix nivell de cultura política”.