Reparteixen paperetes per tota Catalunya per votar

26

Actualitzat 24/09/2017 12:14:32 CET

   La plataforma ‘Unis x la República’ diu que han arribat 1 milió a la UB

   BARCELONA, 24 Set. (EUROPA PRESS) –

   Les paperetes per votar en el referèndum es reparteixen aquest diumenge al migdia a Catalunya perquè es reparteixin amb la finalitat de votar l’1-O, i dies després d’haver-se requisat unes altres que ja s’havien imprès.

   El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ho ha anunciat a la plaça Universitat de la capital catalana durant un dels actes d’aquest diumenge en els municipis: des del matí se celebra la ‘Marató per la Democràcia’ perquè la gent enganxi cartells prorreferèndum.

   Cuixart ha tancat el seu discurs anunciant que acabaven d’arribar uns documents: “Uns paquets amb paperetes que us emplacem a repartir per tota Catalunya: les paperetes del ‘si’ i del ‘no”.

“US DEMANEM QUE LES REPARTIU”

   “Us demanem que les repartiu en senyal de llibertat, democràcia i fraternitat”, ha dit en el seu discurs, precedit per les intervencions de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i del president de l’ANC, Jordi Sànchez.

   “Ens diuen que desenes, centenars de milers s’estan repartint” per tota Catalunya, ha afegit Cuixart, sense concretar el nombre.

   La plataforma universitària a favor de l’1-O ‘Unis x la República’ ha publicat un tuit aquest diumenge que xifra en un milió les paperetes arribades a la Universitat de Barcelona (UB), des d’on es reparteixen després d’obrir-se les caixes al pati de l’edifici.

   “Ens acaba d’arribar 1 milió de paperetes del #referèndum a l’Edifici Històric de la UB! Des d’aquí les repartim a tots llocs! #caputxinada2017”, ha dit en el seu compte de Twitter.