Tres membres d’una mateixa família moren en un cràter volcànic prop de Nàpols

16

Publicat 12/09/2017 18:03:38CET

ROMA, 12 Set. (EUROPA PRESS) –

Tres membres d’una mateixa família –un matrimoni i un fill d’onze anys– han mort aquest dimarts en caure en un dels cràters volcànics superficials de la zona de Solfatara, situat l’oest de Nàpols i freqüentat pels turistes.

El primer a caure hauria estat el nen, que suposadament es va saltar el perímetre de seguretat per accedir a una zona perillosa de petits cràters amb fang bullint. El pare, de 45 anys, va quedar atrapat en intentar salvar el seu fill, mentre que la mare, de 42, va entrar a continuació.

Els serveis de Bombers van acudir al lloc per evacuar els cadàvers de les tres víctimes, que haurien mort atrapades o asfixiades pels gasos que emanen del terreny. L’autòpsia determinarà les causes exactes de les defuncions.

Un altre fill del matrimoni, de set anys, va aconseguir salvar-se, segons el relat dels fets recollit per ‘Il Corriere della Sera’. El menor ha estat traslladat al municipi de Pozzuoli en companyia d’un psicòleg i a l’espera de l’arribada dels seus avis, que s’han desplaçat des de Torí.