Un atac amb una bomba casolana deixa 18 ferits al metro de Londres

31

Actualitzat 15/09/2017 12:58:21 CET

LONDRES, 15 Set. (EUROPA PRESS) –

Un total de 18 persones han sofert ferides de diversa consideració per l’explosió d’una bomba casolana en l’estació de Parsons Green del metro de Londres, en el sud-oest de la capital, segons ha informat la Policia Metropolitana.

En una compareixença davant la premsa, el comissionat adjunt de la Policia Metropolitana Mark Rowley ha explicat que l’explosió l’ha causada un artefacte explosiu improvisat (IED, per les seves sigles en anglès). Fonts policials consultades per la cadena de televisió Sky News han assegurat que la bomba no ha arribat a detonar per complet.

Rowley ha confirmat que hi ha 18 persones ferides i ha assegurat que s’han desplegat “centenars d’agents” per investigar el succeït i tractar de trobar el responsable de la col·locació de l’artefacte. En la investigació, liderada pel Comandament Antiterrorista de la Policia, està col·laborant el Servei d’Intel·ligència d’Interior (MI5).

Després de deixar clar que els londinencs veuran “un augment considerable” de la presència policial als carrers, especialment en el transport, el comissionat adjunt de la Policia ha demanat la col·laboració dels ciutadans que tinguin informació o imatges que puguin ajudar els investigadors. “Demanem a la gent que estigui vigilant i alerta però no alarmada”, ha afegit. Finalment, ha dit que la investigació està en curs i que totes les línies estan obertes.