Beatrice Borromeo, la sirena de Mallorca

Està enamorada del seu marit, Pierre Casiraghi; adora el seu fill Stéfano, de sis mesos; defensa apassionadament la seva feina de periodista independent; pertany a una il·lustre estirp de l’aristocràcia italiana i està considerada una icona de l’estil: és Beatrice Borromeo. La nora de Carolina de Mònaco s’ha guanyat aquests dies el títol de sirena de Mallorca, no només per la seva elegant presència, fins i tot amb sabatilles i samarreta, sinó pel seu encant i naturalitat, compartit amb el seu marit, amb qui s’ha guanyat les simpaties de tots els que s’hi han creuat a la Copa del Rei de Vela Mapfre.

Beatrice Borromeo ahir abans de sortir al mar per seguir la regata per animar el seu marit Beatrice Borromeo ahir abans de sortir al mar per seguir la regata per animar el seu marit (EFE)

Pierre, que competeix en les regates a bord del Malizia, un catamarà volador, va tenir ahir una seguidora excepcional, perquè Beatrice va seguir la prova en alta mar, al costat de les parelles de la resta de tripulants, des d’un veler de suport i seguiment en què va embarcar a les instal·lacions del club nàutic de Palma.

La jove, que el 18 d’agost farà 32 anys però sembla una adolescent, va acomiadar amb un petó el seu marit i, després, amb tota la naturalitat del món, es va empastifar de crema protectora i es va disposar a passar el dia al mar malgrat la calor sufocant i la humitat extrema que es viu a l’illa. Les altes temperatures no semblaven afectar-la, i ahir, tant en l’arribada com tornant del mar, va mantenir el seu aspecte fresc i jovenívol.

El matrimoni, amb la resta de tripulants del Malizia aquests dies s’estan en una casa llogada als afores de Palma, on van arribar uns dies abans de l’inici de les regates per gaudir de l’illa i de la gastronomia que van descobrir l’any passat. Pierre Casiraghi ja ha encarregat en una botiga local una bona provisió de sobrassada, l’humil embotit mallorquí, a què, igual com Beatrice, s’ha aficionat.

Loading...