Shakira i Piqué, de festa major al poble

Res de platges paradisíaques ni de festes a bord de iots. Aquest cap de setmana Shakira i Gerard Piqué van anar a la festa major de Sant Guim de Freixenet. El va publicar les imatges de la parella passejant amb els seus dos fills, Milan i Sasha, mentre gaudia dels gronxadors i les atraccions habituals de les festes de poble que es convoquen a l’estiu.

A Sant Guim de Freixenet, un poble de tot just mil habitants de la Segarra, estan acostumats a veure’ls de tant en tant. És el poble de Lina, l’àvia paterna del jugador del Barça. I allà respecten la seva intimitat sense sorprendre’s gaire per la presència de personatges tan rellevants. No és la primera vegada que van a les festes d’estiu de Sant Guim. Els recorden de fa tres anys, abans que naixés el petit Sasha. I el vincle de Piqué el

va portar a inaugurar el maig passat la pista Cruyff Court a l’escola L’Estel del poble en companyia de Xavi Hernández i Carles Puyol.

Shakira i Piqué amb els seus fills a la festa major de Sant Guim Shakira i Piqué amb els seus fills a la festa major de Sant Guim (Segre)

La cantant i el futbolista es mouen còmodes al poble sense cuidar constantment la imatge que algú pugui captar. Ni els van demanant selfies a cada pas. Tret dels més joves, esclar.

Gerard Piqué va esgotar així els últims dies lliures amb la família abans de començar la temporada oficial. Diumenge debuta al Camp Nou al partit d’anada de la Supercopa d’ Espanya entre el Barcelona i el Reial Madrid.

D’altra banda, Shakira està preparant la seva gira El Do­rado , que haurà

de començar el novembre

que ve.

Loading...